Jártál már olyan helyen, ami rengetegszer eszedbe jut? Ahova folyamatosan visszavágysz? És ha ez a hely egyben már régóta is volt a bakancslistádon? Valószínűleg még jobban megvan a kötődés, nem igaz? Ennyi kérdés hallatán, lehet már be is stresszeltél, de ne aggódj, ez nem a suli, ülj vissza a helyedre nyugodtan, ez nem feleltetés lesz, arra majd hétfőtől számíthatsz. Na, akkor kezdjünk is bele.
liza koshy gif | Tumblr
Nekem ez a hely Möriká (yeahh baby) volt,Reactions with Lizzza ahova tavaly nyáron jutottam el és a következő utamat tervezem már most. Az elmúlt hónapban rengeteg ismerősömtől kaptam meg, még jó, hogy nem idén mentem, ki tudja, mi lenne velem akkor. Mostanra már lehet kezded sejteni, hogy merre jártam. Tegyünk úgy, mint minden gyerekmesében, és kiáltsuk: IGEEEEN, ELTALÁLTAD!!! Houstonban. Amennyiben nem így van, ne érezd rosszul magad, senki sem fogja megtudni.
Augusztusban ugyanis a Harvey hurrikán rémesen nagy károkat okozott Texas térségében. Az ott élő családtagjaim, barátaim szerencsére viszonylag nagyobb károk nélkül megúszták, de borzasztó dolgokat meséltek.
Ahogy említettem, tavaly nyáron voltam kint 5 hétre, többnyire nyelvgyakorlás céljából. Ebből egy előreláthatólag 4 részes bejegyzés sorozatot láthattok majd telenyomva minden jóval.
Képtalálat a következőre: „beyonce houston texas baby gif”
Az első alkalommal a munkahelyemet mutatnám be, mert igen én olyan szorgos kisember vagyok, aki késztetést érez, hogy bárhova megy, ott legyen munkája is. Még ha ez a bolygónk másik oldalán is van. Igen. Anyukám is büszke rám. Az ötlet amúgy az volt, hogy unokatesóm sulijának nyári táborába (Redd School) megyek felügyelőnek, mert ott tudnám legjobban használni az angoltudásomat. A kisgyerekek 0-24-be duruzsolnak és kérdezgetnek, nem úgy, mint egy irodai munkánál, ahol egész nap az emberi kommunikációd az max fél óra, míg a táborban rá vagy kényszerítve a kommunikációra. Ebben a táborban 3 és fél hétig dolgoztam összesen, és bár akkor még pár dolgon felhúztam magam, de azóta már csak a pozitív dolgok vannak meg bennem. Leginkább a munkatársaimmal gyűlt meg a bajom, akik hosszabb ideje dolgoztak már ott, és ha kettőnél többen voltak, egyszerűen kihagytak a beszélgetésből. Szerencsére azért nem volt mindenki ilyen. A gyerkőcök nagyon jó arcok voltak, egy kislány kivételével, de ő Paris Hiltonnak képzelte magát (vagy nem tudom), de egy másik világban élt az biztos. A gyerekekről értelemszerűen nem teszek majd fel képeket, a végén még megtalálják, és beperelnek a szülők. 😀 Meg amúgy is fura lenne. Tudom, hogy megismertem olyan 7-8 éveseket, akik egy nap nagy nevek lesznek még kosárlabda és amerikai foci köreiben. A táborban fél 9-től délután 4- ig voltam, és a csoportommal jártam az óráikra, vagy más osztályok óráin segítettem be. Az órarendben: robotika, tudományok, spanyol, francia, úszás, sport, kreativitás, infó, művészetek, dráma, környezet és rajz egyben, játékok, valamint lovaglás voltak. A csengő a Zip-a-Dee-Doo-Dah volt, amiért már érdemes volt dolgozni menni. Alulra majd belinkelem, ha valaki nem ismerné. Minden hét végén egy záró táncos, éneklős, vicces kis előadást csináltak a vezetők.  Kéthetente pedig egy óriási vizes pénteket tartottunk, ami az állandó 40 fokban nem volt rossz. Ilyenkor volt egy hatalmas ugrálóvár csúszdával, lufibomba-csaták, medencében különböző játékok, ügyességi feladatok, ahol úgyis mindenki vizes lett. Elképesztően jó élmény volt idősebbként is, nem véletlen, hogy a kisebbek is oda voltak érte. Itthon is lehetne több ilyen tábor, nem kéne annyit veszekedni reggel a gyerekkel, hogy húzza már fel a cipőjét és induljatok.
Party Slides for Rent | ... party! It is ready for your children's Party, or…
És itt van az a nagyszerű dal a Song of the South-ból, ahogy ígértem:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.