Sokan nem értik mi is a helyzet az alvással az életemben, hogy lehet hogy nem tudok aludni, amikor másoknak olyan egyszerűen megy. A tegnapi szenvedésem egy részét papírra vetettem hajnalban, így kicsit beleláthatsz a fejembe, hátha sikerül megérteni.
Úgy érzem szükségem van egy takaróra, pedig meggyulladok. Jelenleg 1:34 van, másfél órája próbálok elaludni, de csak szenvedek. Senki nem érti. Ez már olyan kín, ami miatt nem várod az estéket. Tudod mi vár rád és teljesen mindegy, hogy hogy állsz hozzá, mit  csinálsz, nem tudod kikapcsolni az agyadat. Millió gondolat talál otthont ilyenkor a fejemben. Nem tudom kezelni, nincs megállás. Lassan kezdődik a vihar, hallom meg a füldugón keresztül is a szél erejét. Az alvásom kb a régóta meglévő szorongásos betegségemnek is köszönhető. Megállás nélkül hallok dolgokat és előjön a paranoiám (nem könnyíti meg az álomba merülés folyamatát). Folyton attól félek, hogy valaki van itt, egy emberi riasztórendszerré váltam. Leírva látom csak mennyi sok szarral küszködök és ez még nem is minden, nem csoda, hogy nem tudok aludni. Az előbb kapcsoltam le egy Hans Zimmer albumot, hátha eltudok rá aludni. De engem nem altat a klasszikus zene. Bár nagyjából semmi más sem, mint láthatjátok. Hallom az eső kopogását a tetőablakon. Remélem hamarosan letudom csukni a szemem. Bár mondhatnám, hogy fáradt vagyok, de sajnos csak elegem van. Az igazság az, hogy egész nap nem vagyok olyan éber, mint éjszaka. Látom a villámokat, szívesen nézném a vihart. Nem hallom a kutyáinkat ugatni, őket most nem zavarja a kint lévő káosz. És még órákig írhatnám a magamét.

WELCOME TO MY SLEPLESS BRAIN

My friends always ask me what do I mean by I can’t sleep. You just close your eyes, 5 minutes goes by and you’re already dreaming, right? Well not so much if you’re like me. I thought my sleeping was getting better, but in the last few days it’s just a nightmare. So last night when I couldn’t sleep, I put some of my thoughts on a paper, so I could share it with you now.
I need a blanket, altough it’s way too hot already in my room. It’s currently 1:34 am, I’ve been trying to fall asleep for one and a half hours. No one gets it, it’s a great distress, you’re not looking for the evenings because of the sleeping part. There’s so many thoughts in my mind, I can’t control my brain. I can hear the storm coming. I have anxiety which makes the whole sleeping process a hell. I hear things all the damn time, even when there is non. I feel like I’m a human alarm system, I’m so afraid that someone is in the house (although there’s really no reason for me to think that), I hear steps, but that’s just my paranoid side. I tried to fall asleep for a Hans Zimmer album, but I’m hopeless. I can’t close my eyes, now I can see the lightnings, the storm is really close now. I can’t hear our dogs barking, at least they’re calm. Here we are: rain pounding on my window. I could write for hours, this is the time when I feel the most awake.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.