Minden a Dinasztiával kezdődött. Úgy vélem ez igényel némi magyarázatot. Gyakran áradozok az osztályközösségemről és a barátaimról és nem véletlenül. Az egész talán tavaly kezdődött, amikor 5 srác kitalálta, hogy a barátságukat egy szerződéssel viszik előbbre, najó a történet nem egészen így szól, de a másik történet nem publikus.
Azóta az iskola hangulatáért ők felelősek, tévedés ne essék, már előtte is így volt, viszont most már a Dinasztia nevében teszik mindezt. Gyakran zenélnek az aulában, teremben, de ne holmi gitárt képzelj el, hanem kazoot, szintetizátort, szájharmónikát, ukulelét és fém xilofont. Élmény őket hallgatni. 🎧🎶
Persze más programokat is köszönhetünk nekik, többek között az első kő-papír-olló bajnokságot és most a papírrepülő hajító versenyt.
A felállás egyszerű: a srácok fejéből kipattan valami hasonló zseniális gondolat, majd az iskola facebook csoportjában, a hangosbemondóban népszerűsítik ötletük. Amit kicsik, nagyok, tanárok egyaránt értékelnek. 
A legutóbbi esemény tegnap az 5. óra utáni szünetben volt esedékes. 

A versenyszabályzat nem meglepő :
(a szabályok megsértése automatikus kizárást von maga után)

1. Kérnénk benneteket, hogy ha lehetséges valamiféle használt papírból, újságból készítsétek a repülőiteket. Fontos a környezettudatosság!
2. A repülők bármilyen vastagságú, színű és méretű papírból készülhetnek.
3. A repülők bármennyi lapból állhatnak, azonban más anyag felhasználása szigorúan TILOS! (Ragasztó engedélyezett)
4. Kis-, közép- és felsőkategóriás repülőkkel nevezhettek.
5. Mindenkinek egy dobása van!
 
6. Nem a földet érés hanem a megállás helyét vesszük figyelembe.
7.  A dobások helyből, nekifutás nélkül történnek.
8. Hajítás után a repülőhöz érni TILOS!
9. A hajítások egyesével történnek, az aktuális győztes elfoglalhatja a királyi trónt, azonban ha valaki nagyobb távolságot ér el, sajnálatos módon el kell azt hagynia.
10. A versenyen videó- és képfelvétel készül, melybe a versenyen való részvétellel vagy annak megtekintésével mindenki beleegyezik.
11. A verseny ideje alatt a házirend szabályai érvényesek!
 
 
A versenyen rendkívül sokan vettek részt, a királyi trónra összesen 4-en ülhettek, de a végén csak egy győztes lett az évfolyamunkról. A repülők gyakran megfordultak, így a dobások nem mindig sikerültek a tervezettek szerint, de összeségében a hangulat fergeteges volt. A verseny végeztével az aula 3 emeletéről egyszerre indítottuk útra komoly gépezeteinket, majd közösen takarítottuk el a dolgozatok és más újságcikkekből készült repülőket. 
Remélem már mindenki várja a Dinasztia újabb lépését! 😉
 
Képek: Horváth Dániel
 

Displaying IMG_7285.CR2

Displaying IMG_7317.CR2

Displaying IMG_7302.CR2

Displaying IMG_7323.CR2

Displaying IMG_7367.CR2

Displaying IMG_7337.CR2

Displaying IMG_7359.CR2

 

Displaying IMG_7267.CR2

Displaying IMG_7269.CR2

Displaying IMG_7377.CR2

Displaying IMG_7403.CR2

Displaying IMG_7408.CR2

Displaying IMG_7409.CR2

GRATULÁLUNK A GYŐZTESNEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.