Tisztában vagyok egy közösség fellépésének erejében, ezért is dühít, ha az emberek csak panaszkodnak, de nem tesznek semmit, hogy változtassanak. Valamint, hogy figyelmen kívül hagyjanak olyan egetverően fontos problémákat, mint a környezetszennyezés vagy a globális felmelegedés… Mert szép és jó a 20 fok novemberben, de vegyük már észre, hogy ez nagyon nincs így rendjén.
Na de akkor térjünk is a lényegre. Bizonyára sokan ismeritek PewDiePiet, aki egy svéd youtuber, illetve nem csak egy videós, hisz már évek óta övé a legnagyobb csatorna az oldalon. Hatalmát azonban az elmúlt időben egy másik feltörő csatorna, a T-series,  kezdte veszélyeztetni. A T-series egy indiai lemezkiadó cégé. Elkezdődött a harc, ki éri el hamarabb a 69 millió feliratkozót és ír ezzel történelmet.
Nem is kellett több, a világ minden részén emberek idejüket (sokan pénzüket) nem kímélve tettek meg mindent, hogy Felix kerüljön ki győztesen a “küzdelemből”.
Volt, aki az újság olvasóit kérte hirdetésekben, hogy iratkozzanak fel, más lakásokat és utcákat plakátolt végig, hogy népszerűsítse kedvencét.
Képtalálat a következőre: „pewdiepie 69 million fan's campaign”
Azok, akik többet mozognak a videómegosztón, talán még MrBeast fellépésével is találkozhattak. A srác minden bérelhető kis- és óriásplakátot kibérelt, hogy PewDiePiet népszerűsítse. A twitter és egyéb oldalak is felrobbantak, egy frissítéssel 20.000-el nőtt a feliratkozóik száma.
És ezeket látva kissé kiakadtam. Félreértés ne essék, nem is hallottam még korábban a T-series-ről és PewDiePie contentjét pedig évek óta imádom, így nekem is meg volt a pártfogoltam. !DE! ez nem a való világ, az, hogy ki rendelkezik a legnagyobb csatornával egyáltalán nem számít. Ja, mellesleg a svéd barátunk nyert, továbbra is ő tartja a rekordot, de ha nem így lenne, akkor is eljönne a holnap. Az embereknek nem ezzel kéne foglalkozniuk, a riogatások, hogy mi fog történni a világgal, valósak. És ez a MI JÖVŐNK, a saját és gyerekeink, unokáink életéről van szó. És olyan borzasztó egyszerű dolgokat kéne csak tennie minden embernek a földön, hogy ne hagyják égve a villanyt, zárják el a csapot és ne hagyják bedugva a töltőjüket többek között. Tudom én, hogy sokszor le kéne mondani a kényelemről, de szerintem ha jobban belegondolsz, most mondasz le inkább arról, hogy minden nap teli kád vízben pancsolj, minthogy ki tudja hány év múlva szomjan halj.
Az emberek össze tudnak fognak, most is megmutatták. Ideje lenne a jövőnkért ugyanezt megtenni.
A képen a következők lehetnek: túra/szabadtéri, víz és természet
Kapcsolódó kép
A képen a következők lehetnek: túra/szabadtéri

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.