Az előző bejegyzésben már kiválaszthattátok kedvenc hajviseleteket, ám még mindig hátra van a smink. Ha egyszerűbbet szeretnél, ezt magadnak is könnyen elkészítheted, viszont szükséged lesz némi felszerelésre. Az alapozó, hiába nem használsz általában, mindenképp szükséges, hogy a bőröd szebbnek és kevésbé fényesnek látszódjon. Szerintem szalagavatóra nem illenek a sötét szemek, a letisztult színek egy kis csillogással (bár abszolút nem szükséges) a legszebbek. A szájfényt nem ajánlom, ha kiengedett hajjal szeretnél lenni, ugyanis a kósza tincsek mozgás közben beleragadnak,és nem lesz időd igazgatni. Egy kis bronzosítót vagy kontúrt is ajánlatos felvinni az arcodra, hogy ne legyen olyan porcelánszerű a bőröd és legyen egy kis színed.

Gold Sparkly Holiday Makeup Ideas#Makeup#Musely#Tip

Champagne & Orange Makeup Look

Are you searching for the trendiest prom makeup looks to be the real Prom Queen? We have collected many ideas for your inspiration.

7 Classic Beauty Looks for Valentine’s Day | Her Campus-love the brown smokey eye!

warm tones, brown eyes

Tulipas!

Leah (@leahdarcymakeup) on Instagram: “Babygirl @alexiskenzie x @leahdarcymakeup x @yuichi0503” ♡

➢ StonexoxStone      ➢ Instagram | Pinterest

Brown eyeliner can create a more natural eye in minimal makeup looks. #browneyeliner #naturalmakeup #minimalmakeup #earthtones

☆ ☆ ☆

Bár én imádom a színes tusvonalakat!

Dem brows!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.