Az érettségi vészes közeledtével egyre gyakrabban érzem, hogy a rengeteg tanulnivaló miatt kezdek egyre kattosabb lenni. Ilyenkor sokszor eszembe jut, hogy milyen jó is lenne valahol messze, távol mindentől egy csendes hétvége pár baráttal. A Pinterest mint egy gondolatolvasó, ilyenkor a szokásosnál is több tündéri házikókat és helyszíneket dob fel nekem. Megosztanék ezek közül párat, hogy kedvünkre álmodozhassunk közösen, és ha csak a képzeletünkben is, de egy kicsit kiszakadjunk a mindennapok feladatai alól.
Ha valakinek van kedve egyébként csatlakozni hozzám, esetleg támogatni a kiruccanásomat egy-egy varzászlatos helyszínre, ne fogja vissza magát 😀

Kezdjük pár hangulatkeltő videóval,

előre is millió bocsánat a sajduló szívekért 🤷🏻‍♀️

happily // ✧

Beautiful rolling hills, trees & pastures in varying shades of green!

NEAL’S YARD Tucked away between Covent Garden and the busy streets of Seven Dials, Neal’s Yard stays completely unnoticed if you don’t know it’s there. It’s the perfect place for lunch in the summer!

R U S T I C comfort

Miskolctapolca, thermal cave bath, Hungary

Forest Witch

Bár ezeknél olcsóbb kikapcsolódás egy mozira beülni, egy könyvet olvasni, főzni/sütni valami újat, esetleg egy forró fürdő. Bárhogy is legyen, hagyj magadnak időről időre egy kis feltöltődési lehetőséget is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.