Nem ismeretlen dolog számunkra, hogy a mai világban egy éjszaka alatt bárki berobbanhat a köztudatba.  Elég hozzá egy kép vagy egy videó. Ez történt Caden Woodall-al is.

De kezdjük is az elején. Hosszas őrlődés után tavasszal én is letöltöttem a Tiktokot, amivel magamat is megleptem, mert előtte nagyon ellene voltam. Amiket láttam videók máshonnan vagy elég cringek voltak, tele seggrázós kislányokkal(??!), vagy a barátaim mesélték, hogy mennyire beszippantotta őket az alkalmazás, hajnalig görgetnek és fel se tűnik nekik. Ezek után kizártnak tartottam, hogy én is csatlakozzak ehhez, így se alszom eleget😅 .

Aztán leállt a világ, mint tudjuk és nem kötött le semmi, így vágytam valami újra.

Na itt vagyunk fél évvel később és abszolút nem bántam meg😄 Az algoritmus valami elképesztően jól működik,olyan tartalmakat dob fel, amik rám vannak szabva. A platform pedig tele van kreatív, vicces, borzasztó tehetséges emberekkel és FBI ügynökökkel. Twitteren is csodákra képesek a népek, de Tiktokon ez már next level.
Fogalmam sincs, hogy csinálják, de elég egy arc egy videóból, és piff már valaki írja is kommentben, hogy megtalálta az instáját vagy valami. Sokan is használják erre mostmár amúgy az alkalmazást: újra ráakadjanak régi padtársukra vagy a szép mosolyú lányra a kávézóból. Erre a közösségre bőven lehet számítani ebben: vagy az embert magát találják meg, vagy felkapják a videót és így találnak egymásra az adott illetővel.

A múlt héten többször is feljött ugyanaz a felvétel egy ünneplő amerikai futball csapatról az öltözőjükben, miközben Justin Bieber Eenie Meenie című számát éneklik. A videó egy pillanat alatt felrobbant és lányok ezrei kezdték keresni a 7-es mezben lévő srácot. Egyébként ezeket a #7 reagálós videókat és kommenteket mindenképp ajánlom: roppant szórakoztató, hogy egy 10 mp-es videó után hányan hagynák hátra mindenüket, hogy megismerjék a tagot😂 .A nagy népszerűséget látva megjelent a volt barátnő és az edző is még több képpel és infóval szolgálva. Megtudhattuk, hogy a srác nemcsak jól néz ki, de felvették a Harvardra is. He’s winning at life right now.

Caden Woodall Tiktok, Age, Height, Girlfriend: How Old/Tall?

A srác tiktokja, amin semmilyen tartalom se volt, 2 nap alatt 600 ezer követőt szerzett, mire feltöltött tegnap este egy hasonló videót a barátaival ugyanerre a számra. Nagyon is tudta milyen hatást ér el ezzel, a követői száma 1,2 millióra ugrott és azóta is szárnyal.
Egyébként mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg, tényleg olyan hangulatot láthatsz, ami megmosolyogtat 😊:

https://www.youtube.com/watch?v=CtobKLAcuc4

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.