Már annyiszor jutott eszembe, hogy amikért gyerekkoromban odavoltam műsorok, játékok vagy legyen bármi, az átmeneti agymenés volt, ami élvezhetetlen volt a felnőtteknek, vagy mai napig is teljesen helyt állnának nálam. A High School Musical-t, Alkonyatot és hasonlókat még ha kissé parodizálva is, de még mindig szívesen megnézném, míg ez a H2O-ról már nem mondható el 😄 Néhány rész átpörgetése után kijelenthetem, hogy borzasztó cringe és nem is értem laza 10 évvel korábban hogy nem zavart ez a sok affektálás, de akkoriban imádtam. Rengeteg alkalmat adott nyáron, hogy sellőset játsszunk a barátaimmal, menekülve minden létező vízcsepp elől, és talán nem is kellett, hogy többről szóljon ez.

Meghatározónak mondanám még az MTV-s korszakomat. Az MTV Cribs, Catfish/ Kamureg és a Plain Jane – Miből lesz a cserebogár? a kedvenc sorozataim közé tartoztak.

Cribs-Mtv | Villa de reve, Maisons toscanes, Maisons méditerranéennes

Izgatottan néztem a különlegesnél különlegesebb formájú épületeket, magamban tervezgetve, hogy amikor majd nagy leszek és én is a sivatag közepén egy barlangban építem meg a házam, akkor hogyan kéne berendezni😄 Na emellett mai napig kiállok. A Netflixes listám is tele van Tiny house/Miniházakkal, Millió dolláros otthonokkal, különleges házakkal és mindenfelé interior design és home makeover-rel. Egy másik életben talán építésznek vagy lakberendezőnek megyek, de ebben beérem és egyben kiélem a szenvedélyemet ezekkel a műsorokkal is.

Kamureg – Wikipédia

A kamureg generálta igazából ennek a bejegyzésnek az ötletét most, ugyanis évek óta először újra szembe jött velem egy újabb epizód. Mióta legutóbb láttam Nev és Max duóját felváltotta Nev és Kamie Crawford párosa, de a sorozat ugyanúgy megy tovább, ami számomra kissé meglepő. Akik nem ismernék, a műsor lényege, hogy Nevéket felkeresi egy lány/fiú, akik megismerkedtek valakivel online, de valami okból kifolyólag sose videochateltek egymással. A helyzet feltárása közben mindig kiderül, hogy valami nagyon nem stimmel és a két műsorvezető ezt igyekszik kideríteni. Párokat hoznak össze, vagy szembesítenek a másik hamis személyazonosságával. A műsor egyfajta lezárást ad az illetőnek, aki felkereste a showt, illetve a valóságshow igyekszik felhívni a figyelmet a kamu profilok/catfishek világára.

Catfish: Production Resumes on MTV Series Following Sexual Misconduct  Allegations - canceled + renewed TV shows - TV Series Finale

2020-ban nem gondoltam volna, hogy akadnak olyan emberek, akik úgy vannak kb párkapcsolatban 5 éve, hogy még sose találkoztak/ beszéltek videón, úgy hogy mostmár minden telefonon található kamera. A sorozat azonban még mindig megy, és én meg is néztem 2 részt az elmúlt napokban, tőlem még mindig kap egy 👍-t.

Plain Jane

Mára az utolsó pedig a Plain Jane lenne, amiben mindig is és egyszerre sose akartam szerepelni. A műsorban lévő lányok a mondhatni tündérkeresztanya Louise Roe kezében átalakulnak kívül-belül új ruhatár és önbizalom növelő komfort zónájukon kívül eső gyakorlatok segítségével. Az epizódok végén a lány mindig felfedte magát kiszemeltje előtt, akivel egy vakrandira mentek. Bár a változások mindig kiemelten a lányért voltak, nem azért, hogy a crush-a beleszeressen, azért mégis csak fájó volt nézni, ha a srác visszautasította egy világszerte közvetített műsorban.Évek óta nem játszák már, így nem tudni 10 év után, hogy alakult volna a sorozat, de mai napig szeretem nézni az átalakítós showkat. Ha már egy napra is, de úgy élvezném, ha valaki egy gyönyörű ruhával, sminkessel és fodrásszal várna otthon 💅 👗.

Plain Jane Photos and Pictures | TV Guide

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.