A napokban elárasztottam a barátaimat az álomruháimmal, ami főleg a Pinterest feedemnek és 2 borzasztó tehetséges tervezőnek köszönhető.

Nagyon közel áll a szívemhez a divat, olyan ruha és kiegészítő kollekciókat is szoktam nyomon követni, melyek sose lennének összeegyeztethetőek a stílusommal vagy (főleg) a pénztárcámmal. 😅😢😢 
Az igazsághoz még az is hozzátartozik, hogy nem élek olyan életet, ahol lenne okom vagy alkalmam meseszép, álombeli estélyikben pompázni. Ám ez sose akadályozott meg abban, hogy fájó szívvel lessem a filmek bál jeleneteit. A színészeknek nem a munkáját, inkább a gardróbját irigyeltem mindig is.

Ball dress princess GIF - Find on GIFER
*Jelenleg az Egyszer volt, hol nem volt sorozatban vagyok elmerülve, ami nem segíti pillanatnyi kattanásomat*

Az elmúlt hónapokban nagyon felkapott lett egy ruha, amit mindenki csak A Strawberry dress-nek hív. Talán Tiktokon egy videó után lett hatalmas szenzáció, de azóta instagramon, Pinteresten és Youtebe-on is számtalanszor szembe jött már velem.

Strawberry Midi Dress – Lirika Matoshi
Erről a ruháról van egyébként szó

Pontosan. Úgy néz ki, mint amit egy tündér egy gyönyörű nyári piknikezésre venne fel. Legalábbis számomra. Egy valami biztos, nagyon megfogott. És úgy tűnik nem csak engem, az eladások folyamatosan növekedtek, még az Animal crossing játékba is bekerült digitális átvitele. A darab azonban meglehetősen drága, 490 dollár, amit sokan nem engedhetnek meg maguknak. Hamar fel is ütötte a fejét a sok másolat, amik 50 dollár körül mozognak, ami természetesen nagy port kavart.

A tervező egyébként Lirika Matoshi, aki fiatalkori emlékeit akarta újraalkotni, szerinte “szebb időkre emlékeztet”. A 24 éves divattervező a koszovói háború idején nőtt fel, így az ő gyerekkora nem nevezhető éppen egy édes eper illatú nyári mezőnek.

Csekkoljátok le a többi munkáját is 😍: https://lirikamatoshi.com/collections/dresses

És akkor jöhet is pár kedvenc 👗💖

Egy kicsit hétköznapibb így a végére 😄

A másik tervezőről pedig majd legközelebb 😏

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.