Sokatoknak nem szolgálok új információval, ha azt mondom mennyire foglalkoztat a mentális egészség és a pszichológia. Az elmúlt év rengeteg embernek jelentett kihívást és nap mint nap hallom különböző korosztályúaktól, bár inkább a fiataloktól, hogy mennyire megviseli őket ez a bezártság. Kialakult egyfajta kapuzárási pánik az élet oly sok területén. A félelem, hogy elrepülnek felettünk a gondtalan évek, a mikor lesz időm utazni, mikor lesz lehetőségem bárkivel megismerkedni, mikor tudok kiköltözni otthonról, hogy tudnék gyakorlatot szerezni egy munkahelyen, ha nem keresnek most sehova diákokat azon a szakterületen, utolsó bulizós évek, ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel gyakran találkozhatunk, akár napi rendszerességgel is, ami megbénítja az életünk és elveszi minden motivációnk.

Mivel eléggé a szívemen viselem ezt a kérdést, nagyon nagy örömmel töltött el, amikor láttam, hogy a DokiApp meghírdetett egy ingyenes nyílt pszichológiai konzultációs napot az appjukon.
A jelentkezőknek lehetőségük lesz egy pszichológussal videókonzultálni nagyjából 5 perces időtartamban.
Dátum: Március 11, csütörtök 19:00-tól!
A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!
Mindenkinek ajánlom, hisz ez egy remek lehetőség arra, hogy kipróbáld milyen is egy pszichológussal beszélgetni, főleg most így az online térben, illetve négyszemközt kérdezhetsz és kaphatsz iránymutatást, ha úgy érzed elakadtál vagy problémába ütköztél az életedben.

A regisztrálási linket itt találjátok: https://mailchi.mp/dokiapp.hu/nyilt-nap-feliratkozas

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.